Jdi na obsah Jdi na menu

Rosteme k dospělosti - setkání služebníků TC

Pokoj Boží,

více než kdy jindy, si i na pozadí událostí na Ukrajině uvědomuji, jak důležité je budovat v osobním životě charakter. Jak důležité je rozpoznat, co je dobré a co zlé. Všichni se zajisté ptáme, jak je možné, že se toto děje v naší době. Jisté je, že jediné, co nám Bůh slibuje, je že se nemáme děsit, když takové věci budou přicházet, ale o to více hledat Boží tvář.

Nedávno jsem díky kamarádovi opět shlédl dokument "Děti ze stanice Leningradská". Zasáhl mně ne proto, že by byl situován do Ruska, víme díky službě manželů Bednářových a službě Teen Challenge Ukrajina, že i tam je obrovský problém s dětmi, které žijí v kanálech, ale proto, že mi připomněl, jak zlo může ničit lidské bytosti a jak pouze láska má moc k proměně a naopak jak strach o sebe zničí vše. V poslední době si silně uvědomuji, že rozpoznat zlo od dobra, zlé od špatného, je podstatou schopnosti  něčeho dosáhnout. Klíčem je budovat svůj charakter. Temperament člověk zdědí, ale na svém charakteru musíme pracovat. Charakter do značné míry nakonec ovlivní to, jaké máme vztahy, čeho v životě dosáhneme, jak budeme zapsáni v historii. Na pravidelném čtvrtletním setkání bude právě toto tématem mého příspěvku.

Jste všichni srdečně zváni na další setkání služebníků a přátel TC 12.3. 10:00 v Poštovicích, budeme rádi, když se zaregistrujete zde, aby bylo jasné, kolik obědů bude potřeba připravit. Oběd bude stát 80,-.
Registrační formulář je zde: 
REGISTRACE